Meniu Evenimente
Meniu Musulmani

Restaurant Ares Constanta este cadrul potrivit pentru organizarea evenimentelor de orice fel. Majorate, petreceri tematice, conferinte, intalniri de afaceri, cocktailuri, toate aceste evenimente implica un cadru potrivit si o echipa de profesionisti in organizare evenimentelor. Restaurant Ares Constanta vine in intampinarea dumneavoastra cu servicii complete, dedicate evenimentelor de orice fel. Credem cu tarie ca fiecare eveniment trebuie sa fie unic, de neuitat si incununat de succes. Din spiritul acestor valori, profesionistii nostri sunt pregatiti sa va ofere informatii mai precise si detaliate in legatura cu multitudinea de servicii oferite, totul pentru a crea evenimentul pe ti-l doresti.

Majorate

Restaurant Ares Constanta organizeaza cu mult fast majoratul mult visat de orice adolescent! Echipa noastra a creat meniuri speciale pentru acest tip de evenimente si va intampina cu idei organizatorice care va garanteaza reusita evenimentului.

Petreceri corporate/training

Restaurant Ares Constanta ofera companiilor evenimente corporate in conditii deosebite. Fie ca este vorba de un banchet, o petrecere tematica sau un cocktail, Restaurant Ares Constanta va sta la dispozitie cu servicii complete pentru companii de succes.

Evenimente mondene

De la prezentari de moda, pana la petreceri private si baluri caritabile, Restaurant Ares Constanta detine reteta succesului in organizarea evenimentelor mondene reusite.

Conferinte

Fie ca doriti sa organizati o conferinta pe tema vanzarilor, o conferinta de presa sau un training al angajatilor, Restaurant Ares Constanta iti oferta spatiul si echipamentele tehnice necesare unui eveniment business incununat de succes.      Meniuri Majorat

Meniu Majorat 1 - 70 Lei - Detalii

Meniu Majorat 2 - 80 Lei - Detalii

Meniu Majorat 3 - 90 Lei - Detalii