Pentru a va oferi continut personalizat si o experienta de navigare cat mai buna, situl nostru foloseste cookies. Prin derularea paginii, click, sau continuarea navigarii, va exprimati acordul pentru utilizarea cookie-urilor.

Politica     Am inteles

Restaurant evenimente festive Constanta

Majorate, petreceri corporate, conferinte

Alte servicii

Ares Ballroom Constanta poate gazdui cu succes o gama variata de evenimente, de la cele de tip corporate pana la evenimente mondene si evenimente private. Datorita experientei pe care echipa noastra o are in acest domeniu, evenimentele pe care le organizam sunt speciale, unice, memorabile. Suntem atenti la detalii si intelegem importanta adaptarii fiecarui serviciu la tipul de eveniment pe care il organizam. Impreuna cu dumneavoastra putem alege, planifica si personaliza meniuri, bufete, baruri de dulciuri si fructe, decoruri, si momentele-cheie ale evenimentului astfel incat sa va bucurati de o experienta memorabila.

Petreceri corporate / Training

Restaurant Ares Constanta ofera companiilor evenimente corporate in conditii deosebite. Fie ca este vorba de un banchet, o petrecere tematica sau un cocktail, Restaurant Ares Constanta va sta la dispozitie cu servicii complete pentru companii de succes.Conferinte, congrese, sedinte, intalniri de afaceri, workshop-uri.

Evenimente mondene

De la prezentari de moda, pana la petreceri private si baluri caritabile, Restaurant Ares Constanta detine reteta succesului in organizarea evenimentelor mondene reusite. Expozitii de arta, targuri, prezentari de moda, lansari de carte, lansari de produs, baluri caritabile, conferinte de presa, workshop-uri, ateliere de creatie, cocktail-uri, dineuri, etc.

Conferinte

Fie ca doriti sa organizati o conferinta pe tema vanzarilor, o conferinta de presa sau un training al angajatilor, Restaurant Ares Constanta iti oferta spatiul si echipamentele tehnice necesare unui eveniment business incununat de succes.

Organizare evenimente private:

Petreceri de majorat, petreceri aniversare, petrecerea burlacitelor, petrecerea burlacilor, petreceri tematice pentru copii, petreceri cununii civile, zile onomastice, banchete, reuniuni de clasa, etc.