Pentru a va oferi continut personalizat si o experienta de navigare cat mai buna, situl nostru foloseste cookies. Prin derularea paginii, click, sau continuarea navigarii, va exprimati acordul pentru utilizarea cookie-urilor.

Politica     Am inteles

Saloane pentru evenimente festive

Restaurant evenimente Constanta

Sute de evenimente organizate cu profesionalism, mii de clipe de fericire pe chipurile celor care au apelat la serviciile noastre!

Ares Ballroom

Așa începe descrierea care caracterizează cel mai bine Ares Ballroom, salonul dedicat organizării evenimentelor de vis. Cu o capacitatea de 200 de persoane, Ares Ballroom poate găzdui într-o atmosferă aerisită cele mai importante evenimente din viața dumneavoastră, fie că este vorba despre o nuntă, un botez sau o aniversare. Alegând Ares Ballroom, veți câștiga de partea dumneavoastră o echipă cu experiență în organizarea evenimentelor festive, alături de care veți scrie amintiri prețioase ale unui moment unic.
Atmosfera elegantă și decorurile speciale sunt completate în mod excepțional de meniurile care aduc în prim-plan preparate tradiționale reinterpretare într-o manieră modernă și preparate extravagante care vor oferi o notă distinsă evenimentului tău de vis.
Pentru ca reușita evenimentului să fie completă, avem o surpriză confortabilă pentru dumneavoastră, cei care ați ales să vă celebrați evenimentul în cadrul salonului nostru.


2 CAMERE GRATUITE pentru miri și nași pe durata evenimentului
1 CAMERĂ GRATUITĂ pentru părinți și bebeluș pe durata petrecerii de botez.

Camerele sunt frumos amenajate și decorate, au baie proprie, și sunt amplasate în incinta complexului Ares, ceea ce vă asigură un grad mare de confort atât pe durata evenimentului, cât și după eveniment.
Ares Ballroom Junior

Visați să aveți nunta perfectă? Va imaginați o petrecere de botez ca în basme? Doriți să vă celebrați ziua de naștere într-o locație intimă și elegantă? E simpul să vă îndepliniți aceste dorințe în cadrul salonului Ares Ballroom Junior. Veți descoperi un spațiu elegant, dominat de accente ale stilului baroc, ce poate găzdui cu succes evenimente festive de până la 100 de persoane. Echipa noastră vă sta la dispoziție cu servicii complete de organizare, iar tabloul evenimentului de vis va fi completat de meniurile speciale pe care bucătarul nostru vi le propune. Pentru a vă mulțumi că ne-ați ales într-un moment atât de important, v-am pregătit o surpriză confortabilă, oferindu-vă:

2 CAMERE GRATUITE pentru miri și nași pe durata evenimentului
1 CAMERĂ GRATUITĂ pentru părinți și bebeluș pe durata petrecerii de botez.

Camerele sunt frumos amenajate și decorate, au baie proprie, și sunt amplasate în incinta complexului Ares, ceea ce vă asigură un grad mare de confort atât pe durata evenimentului, cât și după încheierea acestuia.