Pentru a va oferi continut personalizat si o experienta de navigare cat mai buna, situl nostru foloseste cookies. Prin derularea paginii, click, sau continuarea navigarii, va exprimati acordul pentru utilizarea cookie-urilor.

Politica     Am inteles

Restaurant nunti botezuri Constanta

Povestea ta incepe la Ares Ballroom

Nunta Ares Ballroom

...dragostea pentru evenimente frumoase

De-a lungul timpului am zambit, am creat amintiri si am trait emotii alaturi de sutele de cuplurile pentru care am organizat evenimente de vis. Aceste momente ne-au ajutat sa dobandim o experienta bogata in organizare evenimente si sa intelegem ca orice nunta este unica si are nevoie de o abordare diferita pentru a se transforma intr-o experienta de neuitat. Pentru a va celebra nunta cu fast va punem la dispozitie doua saloane dedicate organizarii de nunti si evenimente speciale care va vor cuceri prin decorurile frumoase si atmosfera placuta.
Salon de nunta Ares Ballroom - capacitate: 200 de persoane - este amenajat la parterul complexului Ares. Decorat si amenajat sub indrumarea unui designer, salonul de nunta Ares Ballroom imbina armonios detaliile elegante cu atmosfera prietenoasa creata de echipa noastra.
Salon de nunta Ares Ballroom Junior - capacitate 90 de persoane - este amenajat la etajul complexului, avand accesul separat fata de primul salon. Decorat intr-o nota eleganta, salonul de nunta Ares Ballroom Junior poate gazdui intr-o atmosfera aerisita evenimente de pana la 90 de persoane.

Surprize, cadouri si oferte speciale:
Camere gratuite pentru miri si nasi in incinta locatiei pentru noaptea nuntii
Cadoul nostru: aranjamentele pentru gard, aranjamente standard pentru mase, stapli imbracati, arcada si covor rosu la intrare, aranjamente standard pentru sala (huse, funde, etc)
Nuntile organizate in zilele de vineri si duminica primesc 10% reducere la meniu sau bauturile racoritoare din partea casei.
Meniuri speciale pentru "ciorba de potroace", reuniune care poate fi organizata in cadrul Restaurantului Ares.
Invitatii care nu sunt din localitate pot inchiria camere la preturi avantajoase in incinta locatiei. Pentru mai multe detalii nu ezitati sa ne contactati!


Botez Ares Ballroom

...prima petrecere speciala

Botezul, primul eveniment important din viata copilului dumneavoastra, este un real motiv de bucurie si un prilej de sarbatoare alaturi de familie si prieteni! Apeleaza la echipa noastra de profesionisti in organizare evenimente pentru a va inspira sa creati un eveniment unic, colorat, vesel si incarcat de emotie. Cele doua saloane de care dispunem, Ares Ballroom ( capacitate: 200 de persoane) si Ares Ballroom Junior (capacitate: 90 de locuri), reprezinta locatiile ideale pentru organizarea petrecerii de botez.
Pentru oricare dintre cele doua saloane de evenimente veti opta, acesta va fi aranjat special pentru micutul dumneavoastra intr-un mod cat mai atractiv. Nu vor lipsi decoratiunile tematice, vesele si colorate, care vor insufleti petrecerea de botez. La sfarsitul zilei veti fi fericiti ca ne-ati ales ca gazde ale petrecerii de botez!

Surprize, cadouri si oferte speciale:
Camera gratuita pentru copil si parinti in incinta locatiei pe durata evenimentului.
Cadoul nostru: aranjamentele vesele si colorate ale meselor.
Invitatii care nu sunt din localitate pot inchiria camere la preturi avantajoase in incinta locatiei. Pentru mai multe detalii nu ezitati sa ne contactati!